Dediščina.
Zgodovina.
Družina.

Dediščina, zgodovina in družina so temelj, na katerem smo zgradili našo zgodbo. Predstavljamo dolenjsko kuhinjo z novo Rakarjevo eleganco!

Naši začetki

Naši začetki

Gostinstvo nam je zapisano v dedni zasnovi. Boštjanova starša sta hodila v gostinsko šolo, kjer sta se tudi spoznala. Ker takrat ni bilo zagotovljenega varstva, se je že majhen Boštjan spoznal s kulinaričnim svetom. Že najini stari starši so sanjarili o prostoru obdanem s toplino, v katerem bi se ob dobri hrani in pijači družili ljudje z vseh koncev in uživali v prijetnem okolju ter ljubezni do omamnih okusov in vonjev.

O nas

Po osamosvojitvi, leta 1994 je družina Rakar začela pisati svojo družinsko zgodbo, skupaj z ženo in otroci v idilični vasici Ponikve pri Trebnjem. Z mlajšo generacijo je zapihal nov veter, ki je v gostilno prinesel nove ideje, zamisli in trende, a ohranil pristno dolenjsko gostoljubje, prijaznost in občutek domačnosti.

O nas

“Pričeti pomeni ustvarjati svet novih možnosti, ki jih prej še ni bilo. To je čas pričakovanja rasti, je obdobje odprtih poti, čas, ko je vse mogoče.”

– Misli: Julia Doria –

Najem poslovnih prostorov

Najem poslovnih prostorov

Spoštovani gostje! Potrebujete prostor zase? Želite organizirati poslovno ali zasebno srečanje? Najemite prostore Rakar. Za vaše dodatne želje se dogovorimo na osebnem srečanju.

Cena: 200 EUR / dan

Termini najema se lahko rezervirajo za 10 dni vnaprej in v času našega delavnika.

Za vse dodatne informacije smo tudi na voljo na telefonu +386 (0)7 34 66 190 ali prek e-maila info@rakar.si.

Sofinanciranje